Kommande vecka

Ja jag vet jag inte laggt up en bild :S de har bara inte blivit av. Men snart kommer min nye telefon så då kommer jag kunna mms:a bilder till bloggen. :)

Såååå den nu kommande veckan. Jag har bara 3 dagar av lektioner kvar, men de mesta är utvärdering och prat om nästa år. samt en avslutande middag tillsammans med klassen.

Sen på Torsdag så börjar resan till Uppsala :D där jag ska vara under helgen sen så åker jag ju till sthlm!! :D och är där 2 nätter.
De är lite synd de är nationaldagen så allt stänger tidigare men funderar om jag ska på bio den kvällen då. (vilket gör att jag får mitt Guldkort (FINALY!!).

Sen ska jag shoppa så klart :) behöver först o främst en sommarjacka!

Om jag förhoppningsvis fårr mobilen jag man mms:a bilder på allt då :D

Färgat hår

Jag provade den nya hårfärgen som är på tv nu Sublime Mousse av Loreal. I början var jag ganska skeptisk till den, då de bla. inte stod om man ska använda de på tort eller blött hår. Jag gjorde de i tort. men "shampoo" liknelsen var absolut inte som på reklamen eller som i instruktionen. Men i slutet blev resultatet riktigt bra! :) Jag lägger inte upp en bild idag då jag inte orkar fixa till mig för bilden :P men jag lägger upp nått imorgon.


men som sagt de här kommer va en färg jag använder igen :)



//Tildis

Rix fm 2

OMFG!!!
De hände nått änu sjukare idag!!! När mamma såg jag tävlade o vann en smartphone igår, så tänkte mamma hon också skulle tävla för hon behövde en ny mobil. Och gissa då vem de är som ringer Christian Hedlund från Rix Fm och hon vann också en smartphone!!! De är helt sjukt!!!! XD Vad är oddsen att 2 familjemedlämmar ska vinna i samma tävling 2 dar irad!?

HELT SJUKT!!

//Tildis

OMFG

Det sjukaste hände mig idag!! Idag på eftermiddagsrasten så får jag ett samtal från ett dolt samtal och blev lite WTF men tänkte de kanske va viktigt så jag svarade och på andra sidan linjen är det Titti o Benji från Rix fm!! och de berättar för mig att jag hade tävlat i en tävling hos dem (vilket jag hade gjort dagen innan)Så de börjar fråga om mina svar jag svarat, jag va helt säker på att jag skulle vinna en CD skiva men jag hade vunnit en Smartphone!!! OMFG!!! jag va helt ställt och hela hjärnan kändes som om den skulle explodera!

Jag kan fortfarande inte riktigt tro de!!! :O Men om ni lyssnade på Rix Fm idag (23/5-11) runt 14:45 så borde ni höra mig där som en fåne :P
Fånen som vann en smartphone XD (btw Förlåt alla hells angels! Snälla mörda mig inte!!)

Gå in på rixfm.com för att veta mer om tävlingen :) eller är sugna på att försöka.

Näää på tal om något helt annat!!!! den 2/6-11 så åker ja ner till Uppsala till Uppcon (jag vet jag är en nörd)
Sen efter de ska jag va i 2 nätter i Sthlm och göra lite sommar shopping ^^ Underbart!!!!

Pirates 4

Ja jag har varit på bio idag igen :P och den va så bra!!! alla ni som läser de här boka biljetter o åk o se den på bio!! de är helt värt de!! jag älskade filmen och skulle gärna se den igen XD


alla ni som mindes boken jag pratade om förut :P Förlorad ängel(Cresendo) jag fick den igår och läste ut den idag. kan knappt vänta till nästa bok (som synd nog inte kommut ut fören mot juletid :S )


//Tildis - som ska försöka skriva oftare!

RSS 2.0